СГЛОБЯЕМ ОВАЛЕН БАСЕЙН С МЕТАЛНА СТЕНА - ИМИТАЦИЯ НА ДЪРВО И “U” ПОДПОРИ 610x375, h=120 см.

Производител :GRE

Код на продукта :KIT610W

Наличност : В наличност

Цена : 6 399,99лв.
Количество :

Овален сглобяем басейн серия PACIFIC с външни подпори, метална стена имитация дърво и размер 610х375х120 см. Идеалното съотношение между цена, размер и възможности за монтаж. Сравнително по-малката дълбочина го прави подходящ за ползване и от по-малки деца. 

Дава възможност за оформяне на кът за отдих, както за семейно ползване, така и за семейни хотели и къщи за гости. Има изключително стабилната конструкция с 12 см. вертикални подпори и 15 см бордове, която стои целогодишно монтирана, а също така е подходящ и за частично или изцяло вкопан монтаж. 

Комплектът включва напълно оборудван и готов за употреба след монтаж продукт

  • Стена от поцинкована стомана с няколко степени на антикорозионна защита и допълнително полиестерно покритие от 200 микрона имитация дърво
  • Син линер с UV защита,
  • Стълба за басейн с платформа и система за сигурност,
  • Пясъчен филтър 4 m3/h ( включва пясък)

Този плувен басейн е предназначен за стабилен надземен монтаж, но може да го вкопаете частично или изцяло при спазване на определени технически изисквания. Инсталацията е възможна директно на земята, въпреки че изграждането на бетонна плоча е препоръчителна.

 Ако се интересувате от монтаж на басейна от специалиризиран екип моля свържете се за уточнения.

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош Добър

Въведете кода в полето :