СГЛОБЯЕМ КРЪГЪЛ БАСЕЙН С МЕТАЛНА СТЕНА - ИМИТАЦИЯ НА ДЪРВО ф460, h=120 см.

Производител :GRE

Код на продукта :KIT460W-8412081225111

Наличност : В наличност

Цена : 2 899,99лв.
Количество :

Сглобяемият басейн кръг PACIFIC с метална стена имитация дърво с размер ф460x120 см. е един от най-предпочитаните модели заради оптималният си размер и атрактивна цена. Пълната комплектация позволява бърз и лесен монтаж и незабавно пускане в експлоатация. Подходящ за семейно ползване и с капацитет за 6-8 човека. Изработен от качествени материали и със стабилна структура, която стои монтирана целогодишно. Сравнително по-малката дълбочина го прави подходящ за ползване и от деца. 

В комплекта са включени:

  • Стена от поцинкована стомана с няколко степени на антикорозионна защита и допълнително полиестерно покритие от 200 микрона имитация дърво
  • син линер с UV защита
  • стълба за басейн с платформа и със система за сигурност
  • пясъчен филтър 4 m3/h ( включва пясък)
  • стабилни вертикални профили с ширина от 12 см
  • 15 см. профили за борда на басейна

Този плувен басейн е предназначен за стабилен надземен монтаж, но може да го вкопаете частично или изцяло при спазване на определени технически изисквания. Инсталацията е възможна директно на земята, въпреки че изграждането на бетонна плоча е препоръчителна.

 Ако се интересувате от монтаж на басейна от специалиризиран екип моля свържете се за уточнения.

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош Добър

Въведете кода в полето :