KEA СГЛОБЯЕМ БАСЕЙН ИМИТАЦИЯ ГРАФИТ ОВАЛ 730Х375Х120 СМ С ПЯСЪЧЕН ФИЛТЪР С ВЪНШНИ ПОДПОРИ

Производител :GRE

Код на продукта :KIT730GF

Наличност : В наличност

Цена : 4 890,00лв.
Количество :

Сглобяемият басейн KEA с размер 730х375х120 см. е предназначен предимно за надземен монтаж поради специфичната си декорация. Характеризира се със стабилната метална конструкция с удължена гаранция от 48 месеца, която стои монтирана целогодишно, а металната стена с имитация на графит дава възможност за по-бързо затопляне на водата и поддържането на 3-4 градуса по-висока температур в сравнение с белите и по-светли декораци. Оптималната им дълбочина ги прави подходящи за ползване и от по-малки деца, а по-голямата му дължина дава възможност дори да вземат някойи първоначални уроци по плуване.

Комплектът включва напълно оборудван и готов за употреба след монтаж продукт

  • стена от поцинкована стомана с няколко степени на антикорозионна защита и допълнително PVC покритие от 200 м с декорация графит
  • сив линер с UV защита
  • стълба за басейн със система за сигурност
  • пясъчен филтър 4 m3/h ( включва пясък)

Въпреки, че басейнът е предназначен предимно за надземен монтаж може да го вкопаете частично или изцяло при спазване на определи технически изисквания.

Инсталацията е възможна директно на земята, въпреки че изграждането на бетонна плоча е за предпочитане.

При интерес от монтаж на басейна от специалиризиран екип моля свържете се за уточнения или изпратете запитване, за да се свържем ние с Вас.

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош Добър

Въведете кода в полето :