Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно този текст!


Той представлява споразумение между Вас и Basein.bg и посочва условията, при които можете да използвате електронния магазин basein.bg, както и нашите задължения към Вас. За да използвате уеб сайта www.basein.bg и предлаганите в него услуги е необходимо да се съгласите с настоящите условия:

1. Регистрация и сигурност

За да закупите продукт от www.basein.bg, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация. Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви). Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.basein.bg. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.basein.bg. При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова моля, незабавно уведомете администраторите на www.basein.bg .

2. Защита на личните данни на потребителите

Basein.bg гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.Basein.bg се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

3. Цени на стоките

Указаните цени на отделните артикули са единични, за брой опаковка. Всички посочени цените са с включен ДДС, в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена.

4. Промяна на цените

Basein.bg запазва правото си да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, актуална по време на сключване на сделката, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

5. Условия на поръчка и заплащане

Избраните от Вас артикули се индикират в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти, както и да проверите, техните цени, и/или общата им сума.

Етап 1 – Доставка и транспорти разходи

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. Посочете точен адрес за доставка.Транспортните разходи по доставката до този адрес на поръчки  се поемат и са за сметка на клиента.  В случай, че потребителят желае част от поръчката да бъде доставена на алтернативен адрес, то той следва го посочи като допълнителна информация. 

Етап 2 - Начин за плащане

Във вашата потребителска кошница Вие можете да видите цената на избраните от Вас артикули, транспортните разходи и крайната сума, която трябва да заплатите. Следва да изберете и посочите удобен за Вас начин на плащане от посочените по долу възможности:

         Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в съответния формуляр (в регистрационната форма). Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Етап 3 - Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си и да я проверите.

Важно: Проверете внимателно съдържанието на Вашата потребителска кошница, информацията за плащане и транспортни разходи. Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите своевременно. След като натиснете бутона „приемам поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите съобщение с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

Важно: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва Basein.bg с изпълнение.

6. Срок на доставка на стоки

Пратките се доставят от куриерска компания Econt, като срокът за изпълнение е до 3 работни дни; В случай, че Basein.bg не е в състояние да изпълни заявка, същата се задължава да се свърже с клиента и да го информира. В случай, че клиентът е платил предварително, Basein.bg се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

В случай, че сте избрали да използвате системата на плащане на Борика, Вашата поръчка ще бъде изпълнена в 3 дневен срок от момента на постъпване на сумата по сметка на Basein.bg.

Забележка:Стандартният срок на обработване на плащане през Борика е 3 дни.

Важно: При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! Ако сте платили предварително по банков път или с карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

7. Връщане на закупена стока

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването и, ако стоката отговаря на следните условия:

- няма механични повреди;

- с оригиналната си опаковка е и има добър търговски вид;

- придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с Basein.bg на телефон 0895676333 и да съобщи за отказа си.Basein.bg се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. В случай, че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, Basein.bg подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума. Ако предварително платена стока е изчерпана, Basein.bg се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 работни дни.

8. Връзка с нас

Свържете се с нас на телефон:0895676333, 0895605103 или ни пишете на електронен адрес: info.djeiwater@gmail.com.

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.

9. Отговорности

При ползване на услугите, предлагани от Basein.bg  Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност.

Basein.bg  не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.

Basein.bg не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток са лишени от технически грешки.

10. Права върху сайта

Цялото съдържание на сайта e собственост на Basein.bg. Всяко нерегламентирано използване на съдържанието му, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на Basein.bg се наказва от закона.