Доставка и плащане

Условия на поръчка и заплащане

Избраните от Вас артикули се индикират в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти, както и да проверите, техните цени, и/или общата им сума.

Етап 1 – Доставка и транспорти разходи

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. Посочете точен адрес за доставка.Транспортните разходи по доставката до този адрес на поръчки  се поемат и са за сметка на клиента.  В случай, че потребителят желае част от поръчката да бъде доставена на алтернативен адрес, то той следва го посочи като допълнителна информация. 

Етап 2 - Начин за плащане

Във вашата потребителска кошница Вие можете да видите цената на избраните от Вас артикули, транспортните разходи и крайната сума, която трябва да заплатите. Следва да изберете и посочите удобен за Вас начин на плащане от посочените по долу възможности:

  • -наложен платеж - плащане на куриера при доставката;
  • -плащане по банков път - моля, уточнете в основание на плащане номера на вашата поръчка;

         Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в съответния формуляр (в регистрационната форма). Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Етап 3 - Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си и да я проверите.

Важно: Проверете внимателно съдържанието на Вашата потребителска кошница, информацията за плащане и транспортни разходи. Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите своевременно. След като натиснете бутона „приемам поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите съобщение с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

Важно: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва Basein.bg с изпълнение.

6. Срок на доставка на стоки

Пратките се доставят от куриерска компания Econt, като срокът за изпълнение е до 3 работни дни; В случай, че Basein.bg не е в състояние да изпълни заявка, същата се задължава да се свърже с клиента и да го информира. В случай, че клиентът е платил предварително, Basein.bg се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

В случай, че сте избрали да използвате системата на плащане на Борика, Вашата поръчка ще бъде изпълнена в 3 дневен срок от момента на постъпване на сумата по сметка на Basein.bg.

Забележка:Стандартният срок на обработване на плащане през Борика е 3 дни.

Важно: При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! Ако сте платили предварително по банков път или с карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.